Logo

Cremet blomkålssuppe med stenbiderrogn, citronolie og plukkede urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Cremet blomkålssuppe med stenbiderrogn, citronolie og plukkede urter 

 

# Ingredienser

1 løg

1 blomkål

½ l hønse- eller grønsagsbouillon
4 dl letmælk

1 tsk groft salt

hvid peber

4 spsk rapsolie

1 usprøjtet citron, revet skal af
150 g stenbiderrogn

1 tsk citronsaft

sort peber

plukkede krydderurter, fx kørvel, basilikum, ærtespirer og dild

 

* Tilberedning

Hak løget groft.

Del blomkålen i buketter og skær stokken i grove stykker.

Steg løget i smør i en gryde til de bliver blanke.

Tilsæt blomkål, bouillon, mælk og salt og kog blomkålen helt mør, ca 15 min.

Blend suppen og smag til med salt og hvid peber.

Riv skallen af citronen og bland den med olie.

 

Smag stenbiderrognen til med salt, sort peber og citronsaft.

Server blomkålssuppen med stenbiderrogn, dryp af citronolie og plukkede krydderurter over.

 

 

Energi pr person: 833KJ/199Kcal. Næring pr 100 g: Protein: 2,8 g. Kulhydrat: 3,1 g. Fedt: 2,9 g.

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 161 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?