Logo

Fastesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 l. suppe eller vand
100 g gulerod
100 g persillerod
100 g selleri
1 stk porre
suppevisk
20 g margarine
30 g hvedemel
2 dl mælk
tomatketchup
salt og sukker
 
Rens urterne, skær i strimler (porren i ringe) og tør dem i et rent klæde.
Smelt margarinen i en gryde og lad grønsagerne (undtagen porreringene) snurre heri uden at brune.
Hæld kogende vand el. suppe over, bind suppevisken og kom den og porreringene i suppen.
Kog indtil urterne er møre, rør jævning af hvedemel og mælk, tilsæt den suppen og kog ca.  15 min.
Smag til med tomatketchup, salt og sukker.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.401 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SveskesuppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordskoksuppe med chipsJordskokker giver en dejlig cremet konsistens til supper og byder desuden på en...
• Tomatsuppe SørensEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tyttebærflan med mandelmarengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os