Logo

Fasansuppe - Royal Game Soup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 fasan
2 små gulerødder
2 løg
2 fed hvidløg
1 1/2 spsk smør
1 1/2 spsk olie
1 tsk timian
1 tsk rosmarin
1/2 tsk peber
1 dl tomatpure
2 l. lys bouillon
1 1/4 dl piskefløde
1/2 dl sherry eller madeira

Gør fasanen i stand.
Skræl gulerødderne og skær dem i mønter.
Pil løg og hvidløgsfed og hak dem fint.
Svits grønsagerne i sydende smør og olie i en stor gryde i ca. 5 min.
Tilsæt krydderier,og den istandgjorte fasan.
Lad det snurre yderligere 10 min. ved jævn varme.
Hæld bouillonen ved og lad suppen koge sagte i 1 3/4 time.
Tag fasanen op og skær og pil alt kødet fra benene del det derefter i små stykker.
Si suppen, hæld den tilbage i gryden og tilsæt piskefløde, tomatpure, sherry eller madeira.
Smag suppen til med salt og varm farsankødet i suppen.
Serveres meget varm. Byd lune flûtes eller kuvertbrød til.


Tips:
Suppen kan evt. legeres med 2 æggeblommer rørt op i fløden.
Her efter må suppen ikke koge.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.657 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pastinaksuppe 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gazpacho med croutonerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rejesuppe med citrongræsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Passionsmousse lagt sammen med sprøde bundeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os