Logo

Fasansuppe - Royal Game Soup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 fasan
2 små gulerødder
2 løg
2 fed hvidløg
1 ½ spsk smør
1 ½ spsk olie
1 tsk timian
1 tsk rosmarin
½ tsk peber
1 dl tomatpure
2 l. lys bouillon
1 ¼ dl piskefløde
½ dl sherry eller madeira

Gør fasanen i stand.
Skræl gulerødderne og skær dem i mønter.
Pil løg og hvidløgsfed og hak dem fint.
Svits grønsagerne i sydende smør og olie i en stor gryde i ca. 5 min.
Tilsæt krydderier,og den istandgjorte fasan.
Lad det snurre yderligere 10 min. ved jævn varme.
Hæld bouillonen ved og lad suppen koge sagte i 1 ¾ time.
Tag fasanen op og skær og pil alt kødet fra benene del det derefter i små stykker.
Si suppen, hæld den tilbage i gryden og tilsæt piskefløde, tomatpure, sherry eller madeira.
Smag suppen til med salt og varm farsankødet i suppen.
Serveres meget varm. Byd lune flûtes eller kuvertbrød til.


Tips:
Suppen kan evt. legeres med 2 æggeblommer rørt op i fløden.
Her efter må suppen ikke koge.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.037 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her