Logo

Fiskesuppe -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


3 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 gulerod
3 tomater til concassé
2 bagekartofler
1 dl hvidvin
2 dl muslingefond
5 dl fiskefond af pighvar
5 dl hummerfond
1 knsp. karry
Lidt safran
Timianblade
Smør
 
Fyld:
400 g pighvarfilet
400 g issing­filet
1 kg blåmuslinger eller kam­muslinger
 
Hak skalotteløg og hvidløg fint, canneler (rids på langs) gulero­den og skær i tynde skiver. 

Sauter løg og gulerod i smør, tilsæt hvidvin og kog ned til det halve.
Tilsæt safran, karry, timian, muslin­gefond, fiskefond og hummer­fond.
Kog op og læg kartofler i tynde skiver i.
Kog suppen ved lavt blus, til kar­toflerne er møre.
 
Anretning: Steg eller damp fiske­fileterne og læg dem i suppen sammen med kogte muslinger.
­

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.515 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her