Logo

Fiskesuppe 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hæld 1 ½ l fiskesuppe i en gryde.
Kog heri små kartofler, lidt selleri, der er skåret ud i små terninger og 2-3
gulerødder, der ligeledes er skåret i terninger.
Når urterne er møre jævnes suppen med en melbolle (50 g smeltet
margarine og 50 g hvedemel rørt sammen).
Lad derefter suppen koge 5-10 minutter.
Tilsæt ved anretningen tomatpure eller karry.
De kan også komme fiskeboller og makaroni på suppen.
Om sommeren kan de, hvis de kan få fat på kørvel, tilsætte hakket kørvel
og kom så nogle halvhårkogte overskårne æg på suppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.100 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her