Logo

Fiskesuppe 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3-4 kartofler i tern
½ kg grønsager (gerne frostmix)
1 l vand
2 bouillontern fx. hønse & grønsags
400–500 g sejfilet i tern
1 ds røde bønner
1 ds flåede hakkede tomater
evt. 1 dåse babymajs i stykker
evt. salt
 
Kartofler, grønsager og bouillon koges ca. 10 min.
Fisk kommes i og koger med yderligere 5 min.
Bønner, majs og tomat kommes i, koges igennem.
Smag til med salt.
Serveres med flûtes 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.901 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her