Logo

Fiskesuppe 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3-4 kartofler i tern
½ kg grønsager (gerne frostmix)
1 l vand
2 bouillontern fx. hønse & grønsags
400–500 g sejfilet i tern
1 ds røde bønner
1 ds flåede hakkede tomater
evt. 1 dåse babymajs i stykker
evt. salt
 
Kartofler, grønsager og bouillon koges ca. 10 min.
Fisk kommes i og koger med yderligere 5 min.
Bønner, majs og tomat kommes i, koges igennem.
Smag til med salt.
Serveres med flûtes 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.727 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her