Logo

Fiskesuppe à la Maison

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg løg
2 spsk smør
1 spsk karry
3 pressede fed hvidløg
1 ds tomater findelt
400 g torskefilet
1 tsk fiskebouillon
3 dl piskefløde
salt og peber
 
Pil og hak løgene fint.
Svits dem 5 minutter i en gryde med smørret, uden at de tager farve.
Tilsæt karry, hvidløg og de findelte tomater.
Rør bouillonen ud i fløden og hæld den i.
Lad det hele få et opkog.
Skær fisken i små "mundrette" stykker og læg dem forsigtigt ned i suppen.
Lad det simre i ca. 10 min, det skal være ved SVAG varme.

 
ROD IKKE RUNDT I SUPPEN EFTER FISKEN ER KOMMET I.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.783 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her