Logo

Lollandsk Sulevælling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg saltet flæsk
3 l vand
60 g byggryn
1 suppevisk
1 lille selleri
3 gulerødder
2 porrer
¼ kg kartofler
 
Det udvandede flæsk koges mørt i vand ca. 1 time. Flæsket tages op og
suppen skummes næsten fri for fedt.
Grynene tilsættes og koger ½ time, hvorefter de udskårne grønsager
tilsættes og koges møre.
Smages til med sukker og salt.
Flæsket gives til suppen sammen med rugbrød og sennep.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.809 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her