Logo

Lodsens gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Lodsens gryde 

2 fiskebouillonterninger

1 ds flåede tomater

2 løg

2 porrer

700 g skrubbefileter

1 ds muslinger naturel

salt og peber

1 tsk citronsaft

klippet dild

Tilbehør: groft, hvidt brød

*

Opløs fiskebouillonterningerne i ½ l kogende vand og passér tomaterne direkte ned i gryden.

Tilsæt hakkede løg og udskivede porrer og lad det snurre 5-10 minutter.

Rul skrubbefileterne sammen og hold dem fast med tandstikkere.

Damp dem møre - ca. 8 minutter i saucen og tag dem op.

Fjern tandstikkerne.

Varm muslingerne igennem i saucen og smag til med salt, peber og citronsaft.

Læg fiskefileterne tilbage i gryden og varm det hele forsigtigt igennem.

Drys med klippet dild og server brød til.

Madopskrift billede 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 567 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krydret pølse med kartoffel-radise salatGrillede pølse med kartoffel-radise salat og blandede salater. Lækker menu til varme...
• Vildtgryde med enebærKan serveres med kartoffelmos, ris, kogte kartofler eller med grønsagscrumble. En dejlig...
• KyllingesalatHar du en rest kogt eller stegt kylling på køl eller frys, så er denne dejlige...
• Jordbær og creme i glasDe friske jordbær og den intense jordbærpuré går op i en højere enhed med den fede creme....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os