Logo

Suppe med kylling, nudler og mango

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Suppen smager også forrygende med store rejer eller fisk
 
4 stks. kyllingebryst
400 g glosnudler
1 porre
1 stængel citrongræs
1 rød chili
3 cm frisk ingefær
1 mango
saft af 1 lime
Salt
1 ½ l vand
 
Skær kyllingebrysterne i grove strimler og lad dem småsimre i van­det i ca. 15 minutter.
Snit porre og chili i tynde aflange strimler.
Hak citrongræs og inge­fær fint og skær mangoen i både.
Tilsæt grønsager, mango, limesaft og krydderier til suppen og lad simre i yderligere 15 minutter.
Læg glasnudlerne i blød i koldt vand et par minutter, dryp af og vend i suppen.
Efter et par minutter er suppen klar til servering.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.687 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her