Pirrende løgsuppe med kommen, sønderjysk kålpølse og rygeostcrouton
# Ingredienser 
Løgsuppe: 
3 zitauerløg 
3 skalotteløg 
3 fed hvidløg 
50 g smør
½ bagekartoffel
1 tsk  paprika
1 knsp. cayenne
7 dl lys hønsefond
2 spsk  Maggi Aroma
1. spsk  sojasauce
1 tsk kommen
Salt, peber og krydderurtkviste
*
Tilberedning 
Kålpølse:
2 sønderjyske kålpølser i skiver 
Smør
1 spsk  sojasauce
1 dl demiglace
 
Rygeostcrouton: 
4 skiver toastbrød 
Olivenolie
100 g rygeost
50 g cremefraiche 38 % 
1 knsp. knust kommen
 
Løgsuppe: Skær løgene i tynde ringe og halver dem. 
Smelt smørret i en gryde og steg løgene klare ved mellemvarme i 4-5 minutter under jævnlig omrøring.
Skræl kartoflen, riv den fint på rivejernet og kom i gryden sammen med paprika, cayenne, Maggi Aroma, sojasauce og hønsefond. 
Læg låg på og lad suppen simre i 18-20 minutter.
Smag til med salt, peber og cayennepeber.
 
Kålpølse: Steg pølseskiverne i smør på panden, tilsæt sojasauce og demiglace og glacer pølsen.
 
Rygeostcrouton: Steg brødskiverne sprøde på en hed pande i olivenolie.
Passer rygeosten og pisk den glat med cremefraiche. Smag til med kommen, salt og peber.
 
Anretning: Varm løgsuppen op og anret i en dyb tallerken med de varme glaserede pølseskiver i. 
Sæt croutonerne på kanten og læg to "æg" rygeostcreme på med en varm ske. 
Pynt med krydderurter og lidt knust kommen.