
 
Dej: 
50 g gær 
3 dl vand 
2 spsk husk 
2 æg 
1 dl olie 
500 g Finax glutenfri melmix 
1 tsk salt 
½ tsk basilikum 
1 tsk koriander 
Fyld: 
500 g hakket kalvesmåkød 
100 g hakket spinat 
1 finthakket løg 
salt og peber 
Æg til pensling 
*
Gær udrøres i lunkent vand som tilsættes husk. 
Rør godt og lad blandingen stå i 10 min. 
Tilsæt olie, æg og krydderier og ca. 400 g af melet. 
Ælt dejen grundigt igennem med en maskine. 
Dæk dejen til med et viskestykke og lad hæve i 30-45 min. drys resten af melet ud på bordet og ælt dejen igennem. 
Del dejen i 20 stykker. 
Form til kugler og tryk ud til flade runde stykker (ca. 10 cm. i diameter). Fordel fyldet på den ene halvdel af dejen. 
Fold den anden halvdel over og tryk kanten godt sammen. 
Pensl med æg. 
Bages ved 200ºC i 15-20 min.