Logo

Pirrende løgsuppe med kommen, sønderjysk kålpølse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pirrende løgsuppe med kommen, sønderjysk kålpølse og rygeostcrouton

# Ingredienser 
Løgsuppe:
3 zitauerløg
3 skalotteløg
3 fed hvidløg
50 g smør
½ bagekartoffel
1 tsk paprika
1 knsp. cayenne
7 dl lys hønsefond
2 spsk Maggi Aroma
1. spsk sojasauce
1 tsk kommen
Salt, peber og krydderurtkviste

* Tilberedning 
Kålpølse:
2 sønderjyske kålpølser i skiver
Smør
1 spsk sojasauce
1 dl demiglace
 
Rygeostcrouton:
4 skiver toastbrød
Olivenolie
100 g rygeost
50 g cremefraiche 38 %
1 knsp. knust kommen
 
Løgsuppe: Skær løgene i tynde ringe og halver dem.
Smelt smørret i en gryde og steg løgene klare ved mellemvarme i 4-5 minutter under jævnlig omrøring.
Skræl kartoflen, riv den fint på rivejernet og kom i gryden sammen med paprika, cay­enne, Maggi Aroma, sojasauce og hønsefond.
Læg låg på og lad suppen simre i 18-20 minutter.
Smag til med salt, peber og cayennepeber.
 
Kålpølse: Steg pølseskiverne i smør på panden, tilsæt sojasauce og demiglace og gla­cer pølsen.
 
Rygeostcrouton: Steg brødskiverne sprøde på en hed pande i olivenolie.
Passer rygeosten og pisk den glat med cremefraiche. Smag til med kommen, salt og peber.
 
Anretning: Varm løgsuppen op og anret i en dyb tallerken med de varme glaserede pølseskiver i.
Sæt croutonerne på kanten og læg to "æg" rygeostcreme på med en varm ske.
Pynt med krydderurter og lidt knust kommen.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.252 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her