Logo

Forårssuppe i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ blomkål
100 g friske ærter
2 gulerødder
100 g grønne bønner
5 asparges
1 porre
1 ½ l. suppe
salt ogpeber
bouillonterning
persille

 
Grønsagerne vaskes og snittes,
Suppen og de småtskårne grønsager kommes i gryden der lukkes.
Kogetid 4-6 minutter.
Afkøl gryden og åbn den.
Smag suppen til og drys hakket persille over

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.863 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her