Logo

Grønkålssuppe 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg letsaltet flæsk
1 gulerod (skrællet og skåret i terninger)
¼ selleri (skrællet og skåret i terninger)
1 ½ liter flæskesuppe eller vand
½ kg ribbet grønkål
½ porre
¼ kg kogte kartofler (gerne små eller i terninger)
lidt fintskåret chili
lidt plukket timian
150 g fine byggryn
Tilbehør:
½ dl stærk sennep
¼ dl honning
 
Det letsaltede flæsk blancheres og koges i suppen eller vand sammen med urterne og byggryn.
Grønkålen og porren blancheres nogle minutter, skylles, vrides og hakkes.
Blandingen tilsættes når det er halvtørt.
Suppen smages til med timian, chili og salt samt peber.
Nu tilsættes de kogte kartofler.
Flæsket befries for svær og ben og serveres ved siden af i skiver, koldt eller varmt.

Rør nu sennep og honning sammen og server også dette ved.
Du kan også nemt lave et lille hyggeligt tilbehør ved at plukke, skylle og hakke grønkål og herefter vende det med letpisket fløde, rørt med citronsaft, salt og peber samt lidt rørsukker og herefter til sidst vippe lidt rosiner i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.688 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her