Logo

Fyldig, krydret fiskesuppe med kokosmælk og ægnudler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fyldig, krydret fiskesuppe med kokosmælk og ægnudler

300 g torskefilet eller andet hvidt fiskekød

1 god håndfuld blåmuslinger i skal, eller de store muslinger fra frostboksen

1/2 liter bouillon

1/2-1 spsk rød carrypasta (købes færdig på glas eller i pose)

1 dåse (400 g) kokosmælk

1 spsk majsstivelse

2 spsk fiskesauce (købes på flaske)

1,5 spsk citron eller limesaft

1 tsk sukker

250 g broccoli eller gulerødder

150 g grønne bønner

250 g ægnudler

 

Kom bouillon og rød currypasta i en gryde, og kog det godt sammen.

Rør kokosmælk og majsstivelse sammen, og kom det i.

Tilsæt fiskesauce, citronsaft og sukker, og smag suppen til.

Kog små buketter broccoli og bønner i letsaltet vand et par minutter.

Kog ægnudlerne i saltet vand et par minutter, til de er "al dente".

Kom fiskekødet skåret i grove tern og muslinger i suppen.

Lad det kog svagt et par minutter.

Vend grønsager og nudler i suppen.

 

Tips: Denne ret kræver lidt utraditionelle ingredienser, men de kan købes i almindelige større dagligvarebutikker. Det gode er, at ingen af ingredienserne nødvendigvis kræver køle­skabsplads.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.262 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os