25 g smør 
3 grofthakkede løg 
2 fed hakkede eller pressede hvidløg 
200 g magert hakket oksekød 
1 liter oksebouillon 
1 ds  hakkede tomater 
1 ds  bønner i tomatsauce 
1 spsk  paprika 
1 tsk  groft salt 
friskkværnet peber 
50 g pasta suppehorn 
1 spsk  hvedemel til jævning
 
Smelt smørret i en gryde og svits løg og hvidløg heri. 
Tilsæt oksekød og svits det, til det smuldrer og har skiftet farve. 
Tilsæt bouillon, tomater, bønner, paprika, salt og peber. 
Lad suppen koge ved svag varme og under låg i ca. 2 min. 
Lav en jævning og rør i suppen. 
Tilsæt de kogte pasta og smag til.
Tilbehør: Groft brød eller flûtes.
Retten er velegnet til fester som natmad, da man kan lave den dagen før.