Logo

Kirsebærsuppe med kanelflødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kirsebærsuppe med kanelflødeskum

 

½-1 l kirsebær
½ l vand
2 dl rødvin
2 kanelstænger
2 dl rørsukker
1 tsk vaniljesukker med ægte vanilje
1 spsk kartoffelmel

2 dl piskefløde
1 tsk stødt kanel
2 tsk flormelis

 

Skyl kirsebærrene, og tag stenene ud.
Rør vin, vand, rørsukker, kanel og kirsebær sammen i en kasserolle.

Kog det op, og lad det simre i 5 minutter.

Rør kartoffelmelet ud i lidt vand, og jævn suppen.

Tilsæt vaniljesukker.
Lad det køle af.

Si bærrene fra (gem dem, og server dem til is).

Pisk fløden stiv sammen med flormelis og kanel.

Server suppen med kanelflødeskum og eventuelt en kage eller kammerjunkere.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.467 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her