250 g  lyse fiskefileter
1 spsk  vegetabilsk olie
1 spsk  grøn karrypasta
½ tsk  stødt gurkemeje
100 g  langkornede ris
2 stilke snittet blegselleri
2 tørrede kaffir limeblade
4 forårsløg i skiver 
1 l. vand
2 spsk  fiskesauce
½ tsk  rejepasta (kan udelades)
Fjern evt. skind og ben fra fiskefileterne og skær fisken i mundrette stykker. 
Varm olien op i en stor gryde, tilsæt grøn karrypasta og gurkemeje og sauter i 2 minutter. 
Bland de øvrige ingredienser i, undtagen fisken, og kog op. 
Skru ned for blusset og lad simre under låg i 8 minutter. 
Tilsæt fisken og kog videre i endnu 4 minutter, til fisken er færdig. 
Fjern kaffir limeblade og server suppen øjeblikkeligt. 
Risen suger for meget væde op, hvis suppen får lov til at stå og trække.