Logo

Karrysuppe med ferskner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3-4 løg
1-2 porre
3-4 gulerødder
10 g margarine
1-2 spsk karry
2 dåser flåede tomater
1 dåse kokosmælk
1 dåse ferskner
rejer
 
Karryen brændes af i margarinen.
Løg, gulerødder og porre svitses heri.
Tomater og kokosmælk tilsættes.
Dåsen fra tomaterne fyldes med vand to gange og hældes i.
Ferskner og rejer tilsættes, lige før servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.008 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her