Logo

Gazpacho, kold 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

spansk tomatsuppe

1 l. bouillon
100 g løg
1 salatagurk
3 stk rød peber
700 g flåede tomater
3 fed hvidløg
10 g paprika
1 dl mayonnaise
1 dl cremefraiche
1 ½ dl yoghurt naturel
½ dl eddike
30 g rasp
3-4 dl olivenolie

Agurken skrælles og kernerne fjernes, og blendes sammen med løg, peber, tomat, hvidløg, og paprika i bouillonen.
Derefter røres de 3 surmælks produkter i.
Det tilsmages med eddike, og rasp samt olien røres i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.611 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her