1 kg  tomater 
1 agurk 
1 grøn peberfrugt 
2 løg 
2 dl  vand 
saften af ½ citron 
1 bdt  persille 
1 spsk  hvidvinseddike 
4 fed hvidløg 
1 spsk  olivenolie 
4 spsk  tomatpure 
1 tsk  sellerisalat 
cayennepeber 
 
Prik tomaterne med en spids gaffel.
Kom dem i kogende vand et kort øjeblik, til skindet begynder at løsne sig.
Tag tomaterne op og pil skindet af.
Skær tomater, agurk, peberfrugt og løg i mindre dele.
Kom det hele i en blender sammen med de øvrige ingredienser og blend, til suppen er helt glat og jævn.
Sæt suppen koldt i et par timer.
Server den kold og fx. med osteboller.
Flæk bollerne og fordel revet ost på brødet.
Gratiner brødene midt i en 200ºC varm ovn i ca. 7 minutter.