Logo

Gazpacho, kold tomatsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Supper

½ kg tomater
300 g agurk
1 rød peberfrugt
50 g renset løg
2 fed hvidløg
2 spsk oliven olie
¾ spsk lys vineddike
salt
peber
sukker
1 tsk paprika
evt. et par mynteblade
1 ½ dl knust is

Tilbehør:
hårdkogt hakket æg
stegt hvidløgsbrød

Skold og flå tomaterne. Skær tomaterne i mindre stykker. Skær agurkerne i kvarte og fjern kernerne. Skær agurken i mindre stykker. Rens peberfrugten og skær i mindre stykker. Hak løg og hvidløg groft. Kom alle disse grønsager i en blender eller food-processor. Tilsæt evt mynte (frisk). Blend alle grønsager på en gang i blender eller food-processor. Blend ikke for længe, der skal være lidt "klumper".
Hæld suppen i en skål og rør olie, eddike og kryderier i og rør rundt. Sæt skålen i køleskab min. nogle timer. Kan stå til næste dag. Ca. 20 min førend servering tilsættes is. Smag suppen til med kryderier. Server med hakket æg og ristet hvidløgsbrød og evt oliven.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.141 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her