Logo

Gazpacho med jomfru­hummer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(2 personer)
 
200 gram tomater
60 gram agurker
60 gram løg
60 gram peberfrugter
40 gram gulerødder
20 gram bladselleri
4 stænk tabasco
40 gram ketchup
6 stænk Worcestershire Sauce
1/5 bundt frisk kørvel
600 gram jomfruhummere (med skal)
1 dl olivenolie
 
1. Skræl grønsagerne: gulerødder, bladselleri og løg.
Derefter vaskes agurk, tomater og peberfrugt.
2. Findel gulerødder, bladselleri, løg, tomater og agurk i en blender eller foodprocessor. Skær peberfrugten i meget små terninger. Tilsæt tomatsaft.
Krydr med salt og peber, tilsæt ket­chup og derefter Tabasco og Wor­cestershire Sauce. Sæt den krydrede grønsagsblanding i køleskabet, til den har køleskabstemperatur.
 
3. Kog jomfruhummerne i en pande med olivenolie.
Når hummerne er afkølede, pilles skallen af.
 
4. Anret på tallerkenen: Gazpacho i bunden, jomfruhummer lægges på, peberterninger strøes henover.
Drys med kørvel og pynt eventuelt med brødcroutonner.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.840 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her