Logo

Gazpacho med croutoner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1200 g velmodne tomater
1 dl daggammelt franskbrød, afskorpet og smuldret
2 agurk, flækket, udkernet og hakket
2 rød peberfrugt, udkernet og finthakket
½ mildt salatløg
2 fedknust hvidløg
2 spsk tør sherry
7 dl grønsagsbouillon
1 knsp. sukker
1 lille agurk, udkernet og hakket
1 orange peberfrugt, udkernet og finthakket
1 rødløg, finthakket
100 g ristede brødcroutoner (½ x ½ cm brød tern, ristet på pande i olivenolie)
 
Dyp tomaterne i kogende vand i ½ minut, skyld dem under koldt vand og tag skindet af.
Bland tomater, brødkrumme, agurk, rød peberfrugt samt salat- og hvidløg i en skål.
Stænk sherry over, hæld ca. 4 dl af bouillonen ved og lad blandingen trække 10 min., før den blendes i foodprocessor.
Spæd med yderligere bouillon til den ønskede konsistens er opnået og smag til med salt, peber samt en anelse sukker.
Lad suppen trække koldt til serveringen.

Anret den i skåle med agurk, peberfrugt og rødløg på toppen og brødcroutoner ved siden af. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.665 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her