Logo

Græsk ægge - citronsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l god hønsebouillon
1 løg
1 dl løse ris
3 æggeblommer
saft af 2 citroner

Bring bouillonen i kog.
Pil løget og skær det i terninger og kom dem i suppen sammen med de løse ris.
Lad det koge småt i ca. 15 min.
Pisk æggeblommer og citron sammen i en skål.
Hæld gradvis den varme suppe i æggene under piskning.

Smag til med salt og peber og server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.254 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her