Logo

Græsk lammesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g lammesmåkød
1 løg
2-3 hvidløg
2 stilke bladselleri
1 gulerod
1 spsk olivenolie
1 ½ l grønsagsbouillon
1 tsk timian
1-2 courgetter (250 g )
salt og peber
2-3 spsk hakket persille

Evt. fedt skæres af lammekødet og det skæres i meget tynde strimler. Løg, hvidløg og bladselleri skæres i tynde skiver. Guleroden skæres i små terninger.

Kødet brunes i olien i en gryde. Grøntsagerne tilsættes og svitses med. Bouillon og timian kommes i og suppen småkoger under låg i ca. ½ time til kødet er mørt.

Courgetterne skæres i meget små tern og varmes i suppen i 2 min. Smages til med salt og peber og serveres med hakket persille.
Tips:Laves retten med lammebov koges benet med.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.871 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her