Logo

Græskarsuppe med kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg græskar
4 kyllingebryster uden skind og ben
1 l hønsebouillon
1 løg
1 fed hvidløg
1 frisk chili
25 g frisk ingefær
1 spsk olie
½ tsk karry
4 spsk syrnet fløde 9%
Friske koriander
 
Skær græskarkødet i mundrette stykker og kyllingebrysterne i strimler. Damp begge dele mørt i bouillon.
Svits finthakket løg og hvidløg, fintsnittet chili og revet ingefær i olie og tilsæt karry.
Rør krydderblandingen i suppen og smag til med salt og peber og frisk koriander. Server med brød. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.206 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her