Logo

Græskarsuppe med ristede græskarkerner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g græskar uden skal
1 rød peberfrugt
2 skalotteløg
saft af 1 appelsin (+ evt. lidt revet skal)
ca. 5 dl grønsagsbouillon
1 lille bæger cremefraiche 18%
½ dl ristede græskarkerner
 
Græskarkødet og peberfrugten snittes i mindre stykker.
Løgene hakkes fint.
Kom det hele i en gryde sammen med grønsagsbouillon og appelsinsaft. Lad det simre i ca. 20 minutter.
Når græskarkødet er meget mørt, blendes suppen ved hjælp af en stavblender eller ad flere omgange i en foodprocessor.
Suppen kommes tilbage i gryden og varmes igennem med cremefraiche.  
Drys med ristede græskarkerner og server med ristet brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.523 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her