Logo

Krydret festsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg halskød
3 løg
500 g tomater
4 spsk olie
2 fed hvidløg
2 spsk koncentreret tomatpuré
salt
sort peber
1 tsk tørret timian
1 spsk edelsüss paprika
1 ½ l bouillon
1 porre
2 gulerødder
1 stor grøn peberfrugt
1 stor gul peberfrugt
cayennepeber
tabascosauce

Kødet skæres i små terninger. Løgene pilles og hakkes fint. Tomaterne overhældes med kogende vand, flås og skæres i kvarter.

Varm olien i en stor gryde og brun kødet godt. Kom de hakkede løg ved og lad dem gyldne under omrøring. Pil hvidløget og pres det ned i kødet. Rør tomat og tomatpuré i, og smag til med salt, peber, timian og paprika. Hæld bouillonen i gryden og lad det hele snurre for svag varme i 40 min.

Porren vaskes grundigt og den hvide del skæres i ringe. Gulerødderne skrabes og skæres i skiver . Peberfrugterne skylles, udkernes og skæres i strimler. Alle grønsagerne kommes i suppen og koger møre heri i 20 min.

Til sidst smages til med cayennepeber og tabascosauce. Suppen skal smage stærkt krydret.

Hertil passer små kommens- eller sesambrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.493 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her