Logo

Grønkålsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g grønkål
2 løg
15 g margarine
1 l. bouillon
200 g kartofler
½ tsk merian
2 spsk tomatpuré
salt
peber
Tilbehør: groft brød

Grønkålen hakkes fint, løgene skæres i terninger. grønsagerne svitses i en gryde i margarinen.
Bouillonen tilsættes.
Kartoflerne rives groft og tilsættes sammen med merian og tomatpuré. Suppen småkoger under låg ca. ¾ time.
Smages til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.907 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her