Logo

Kold melonsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 meloner
2 ½ dl hyldeblomstsaft
1 bdt dild
1 lille skalotteløg
Pynt:
afdryppet yoghurt
revet limeskal
 
Hæld 2 ½ dl yoghurt i et kaffefilter og lad den dryppe af et par timer.
Halver melonerne og fjern kernerne.
Befri kødet for skallen og skær det i mindre stykker.
Hæld det i en foodprocessor sammen med hyldeblomstsaften og dild.
Blend til en passende konsistens.
Riv skalotteløget og rør det i suppen.
Smag den afdryppede yoghurt til med revet limeskal.
Server suppen iskold med yoghurten.
Man kan evt. også tilsætte suppen knuste isklumper.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.743 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her