Logo

Grønsagssuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 gulerødder
1-2 porrer
½ blomkålshoved
200 g friske el. frosne grønne bønner
15 g smør/margarine
1 ½ grundsuppe
1 kvist merian el. 1 laurbærblad
salt
½-1 peberfrugt.

Rens grønsagerne. Skær gulerødder og porrer i skiver og del blomkålen i små buketter. Bræk bønnerne i mindre stykker. Smelt fedtstoffet i en gryde, og svits gulerødder og bønner heri 1 min., uden at grønsagerne bruner. Tilsæt suppe og krydderier. Kog suppen 15 min. Tilsæt porrer og blomkål. Viderekog suppen, til grønsagerne er møre. Smag til med salt. Fjern merian el. laurbærblad. Skær peberfrugten i tynde strimler. Drys dem over ved anretningen.

De nævnte grønsager kan helt eller delvis erstattes med andre, fx. tomatbåde, majskolber skåret i skiver el. løse dybfrosne majs, små løg, ærter, selleri, courgetter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.834 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her