Logo

Grønsagssuppe 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 skiver røget bacon a 2 cm
1 stor porre
3 gulerødder
¼ selleri
2 persillerod/pastinak
2 løg
Olivenolie eller andefedt
Salt, peber og karry
1-2 bouillonterninger
2-3 laurbærblade
2 l vand
 
Skær bacon i tern og svits i fedtstoffet.
Rens grønsager og skær i skiver/tern og vend dem i gryden.
Tilsæt resten og lad det komme i kog og skru ned og lad det simre.
Skummes og serveres som den er eller med hvedemel og kødboller.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.502 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her