Logo

Grønsagssuppe 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g løg i tynde skiver
400 g porrer i tynde ringe
1 spsk olie
1 kg kartofler i små tern
150 g persillerod i små tern
200 g gulerødder i skiver
6 dl vand
4 dl sødmælk
1 tsk paprika
1 tsk timian
salt
peber

Svits løg og porrer i olien. Gem lidt snittet porretop til senere.
Tilsæt kartofler, persillerod og 6 dl vand.
Lad blandingen koge ca. 20 min. til grønsagerne er møre.
Purér blandingen af kogte grønsager, brug evt. en blender.
Tilsæt gulerødder, mælk, timian og paprika og kog suppen igennem i ca. 10 minutter.
Tilsæt den gemte snittede porretop så det lige når at koge med de sidste 2 minutter.
Smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.783 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her