Logo

Persillerodssuppe med marinerede hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g persillerod i grove stykker
100 g gulerod i grove stykker
250 g kogte kartofler
50 g løg
1,2 liter suppe
½ dl fløde
½ spsk salt
½ tsk peber

Tilbehør:
½ dl friskhakket persille
10 skiver lyst franskbrød
Hvidløg, hot style

Kartofler og grønsager koges møre og blendes.
Suppe, fløde og krydderier tilsættes.
Ved servering lægges et par hvidløgsfed i hver portion.
Suppe drysses med persille og serveres med brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.909 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her