Logo

Persillerodssuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stk persillerod
4 løg
2 æbler
½ l. bouillon
2 dl fløde
merian
salt
peber
3 spsk hakket persillerodstop

Rens persillerødderne og skær dem i tynde skiver.
Snit ligeledes løg og æbler tyndt.
Svits alle 3 dele i smør og hæld bouillonen over.
Lad suppen småkoge i ca. l/2 time før fløde og krydderier kommes i.
Tilsæt hakket persillerodstop de sidste par minutter, før suppen tages af varmen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.669 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her