Logo

Grønsagssuppe med ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 porrer
1 pk. dybfrossen grønsagsblanding (ca. 300 g )
2 spsk smør eller margarine
3 spsk hvedemel
8 dl bouillon
3 dl mælk
1 tsk krydderurter - fx. timian merian oregano
¼ tsk salt
1 drys sort peber
1-2 dl reven ost - fx. danbo eller emmentaler
1 pk. smøreost (ca. 100 g )
1-2 tsk sur sennep
 
Rens porrerne og skær dem i strimler.
Svits porrestrimlerne og grønsagsblandingen let i fedtstof i en gryde.
Kom melet i og spæd med bouillon lidt ad gangen.
Tilsæt mælken og lad suppen koge i ca. 5 min.
Tilsæt krydderurter, salt og peber.
Rør begge ostesorter i suppen og lad det smelte.
Derpå må suppen ikke koge mere, da osten så kan blive sej.
Smag suppen til med sennep og servér den rygende varm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.636 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her