Logo

Gratineret Fransk Løgsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

4 løg
50 gr. Smør/margarine
1 liter vand
1 oksebouillon terning
4 ristede toastbrød
4 skiver ost
salt og peber.

Løgene skæres i skiver, og brunes i smør/margarine. Løgene koges herefter 5 min. i 1 l. vand, sammen med bouillon terningen, salt og peber tilsættes. Suppen hældes op i 4 gratinskåle. Toastbrød lægges ned i suppen. Osten lægges øverst i skålen. Gratineres i ovnen v/250 gr. til de er gyldenbrune.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.025 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her