Logo

Gulerodsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g gulerødder
300 g løg
150 g smør
150 g grødris
1-2 laurbærblade
1 kvist timian
meget lidt karry
½ hvidløg
2 ½ l. lys kalvebouillon
150 g smør

Gulerødderne snittes fint, Løg pille og hakkes fint.
Løg og gulerød, dampes i smørret, nu tilsættes krydderierne, timian, karry, ½ hvidløg samt grødris. Alt dette koges blankt og mørt, under afskumning.
Suppen smages til med salt og peber . Umiddelbart før servering, piskes der 150 g smør i suppen, dette giver suppen karakter, hvis du synes at suppen mangler lidt....så smag den til med lidt sukker.

Der serveres brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.648 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her