Logo

Gulerodssuppe til picnic

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Gulerodssuppe til picnic

Orange er om nogen efterårets farve. Så hvad er vel mere naturligt end at lave gulerodssuppe til efterårspicnicen.

 

6 spsk usaltet smør

500 g gulerødder skåret i stykker

1 porre, finthakket

1 almindeligt løg, finthakket

5 cl hønsebouillon, alternativt grønsagsbouillon

2 laurbærblade

1 spsk karry

2 spsk sweet chilisauce

5 cl fløde eller sødmælk

salt og peber

 

Smelt halvdelen af smørret i en lille gryde.

Svits grønsagerne i smørret.

Grønsagerne må gerne blive møre, men må ikke brunes!

Tilsæt bouillon, laurbærblade og krydderier og kog det hele op.

Læg låget på, og lad suppen småkoge under låg i en times tid.

Blend suppen med en stavblender og rør resten af smør­ret samt fløden i.

Smag til med salt og peber.

Hældes varm på termokanden og serveres i gode store kopper.

 

 

Med et sæt Trangia kogegrej kan du også lave suppen i naturen.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.471 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Karrysuppe med fiskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Varmrøget laksesuppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kirsebærsuppe med kanelflødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk vanillegelatoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!