12 cl. olie
2 hele  kyllingebryst (uden skind & ben)
7 cl. vand
30 g  løgpulver
2 tsk  hvidløgspulver
420 g  tomatsauce
17 cl. øl
12 cl. kyllingesuppe
2 spsk  chilipulver
2 tsk  malet kommen
1 tsk  oregano
1 tsk  soyasauce
1 tsk  engelsk sauce
¾ tsk  salt
½ tsk  paprika
½ tsk  malet rød peber
2 knsp. malet gurkemeje
1 knsp. salvie
1 knsp. tørret timian
1 knsp. tørret sennep
6 skiver jalapeno peber til garnering
Varm olien i en stor pande over mellemhøj varme. 
Læg kyllingen på panden i ét lag.  
Steges i 10 min. eller indtil kyllingen er gyldenbrun, og ikke længere er rød i midten. Vend én gang.  
Imens blødgøres løgpulveret og hvidløgspulveret ved at blande vand, løg og hvidløg i en lille  skål - lad det stå i 10 min. 
Når kylligen er brunet, fjernes den fra panden og afdryppes på papirshåndklæder. 
Når den er afkølet, skæres kyllingen i små tern. 
Gem 2 spsk   af olien fra panden, smid resten ud. Varm den gemte olie på panden over mellemhøj varme. 
Tilsæt det blødgjorte løg- og hvidløgspulver og steg uder omrøring i 5 min. eller indtil løg og hvidløg er gyldent. 
Tilsæt kylling i tern og resterende ingredienser undtage jalapeno peber. 
Rør det godt sammen og bring chilien i kog.  
Skru varmen ned, og lad det simre i 20 min., indtil chilien bliver lidt tykkere. 
Rør i det en gang imellem. 
Garnér med jalapeno peberet og server.