Logo

Hurtig tomatsuppe med gratineret mozzarellabrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

1 snittet skalotteløg
2 fed hvidløg
1 ds flåede tomater
1 drys oregano
1 dl fløde 13%
1 håndfuld spinat
1 pk mozzarella (hel)
2 skiver brød
olivenolie
salt og peber

Varm lidt olie i en gryde og sauter løg indtil det bliver gyldent. Tilsæt tomater og oregano. Lad det simre og blend suppen. Tilsæt fløde og snittet spinat. Smag til med salt og peber. Halver mozzareallaen og fordel den på de to stykker brød. Sæt brødene under en varm grill og gratiner dem. Server til den eller i varm suppe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.448 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her