Logo

Islandsk kakao suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

2 spsk sukker.
2 spsk kakaopulver 
½ l. mælk.
1 spsk Maizena eller 2 tsk kartoffelmel.
 

* Tilberedning

Rør sukker og kakao sammen i en gryde, tilsæt 1 dl vand og bring i kog.
Tilsæt mælken og varm op.
Jævn med Maizenaen rørt ud i ½ dl koldt vand.
Kan smages til med salt og vaniljedråber.
Supen skal helst være tyk og smage kraftigt af kakao.
Den spises med tvebakker der er knust og strøet ud over, og der serveres mælk til.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.219 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her