Logo

Kærnemælksuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾–1 dl hvedemel
¾–1 dl sukker
1 ¼ l. kærnemælk
1 tsk reven citronskal
1–2 æg
eventuelt 1 dl rosiner

Hvedemel og sukker blandes godt i en tykbundet gryde og udrøres med kærnemælken. Citronskallen tilsættes og suppen bringes i kog under kraftig piskning, så den ikke skiller.
Efter et kort opkog tilsættes rosinerne og suppen smages til med sukker.
Æg piskes med lidt sukker i en skål, og vendes herefter i suppen.

Tips: I stedet for æg kan man servere flødeskum (af ca. 1 dl piskefløde) til suppen. Rosinerne kan ombyttes med snittede mandler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.910 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her