Logo

Kødboller til suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 gram finthakket svine- og oksekød
1 tsk fintrevet løg
½ æg
1 tsk salt
1 knivspids salt
1 ½ spsk hvedemel
½ - 1 dl suppe (eller vand)
 

Kødet skal være meget finthakket, 3–4 gange, for at kødbollerne kan blive glatte.

Rør farsen sammen.
Sæt ½ liter vand over.
Bring vandet i kog med 1 tsk salt.
Dyp en teske i vandet og form kødbollerne med ske og hånd.
Kog bollerne 3–4 minutter.
Tag dem op med en hulske, og læg dem til afdrypning i en sigte.
 

Tips: Kødbollerne kan fryses i op til 3 måneder

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.229 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her