Logo

Kørvelsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hak 150 g frisk kørvel og et stort bundt persille.
Skrab 4 gulerødder og rens og skyl 3 porrer. Skær dem i skiver.
Kom grønsagerne i en gryde med 1 ½ liter suppe lavet på okseben eller svineben, og kog suppen igennem i 15-20 minutter.

Jævn suppen med en smørbolle lavet af smeltet smør tyknet med lidt hvedemel. Tilsæt kørvel og persille og riv muskatnød i. Smag til med salt og peber. Suppen må ikke koge herefter. Server evt. med halve smilende æg, som er hønseæg der er midt mellem blødkogt og hårdkogt.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.650 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her