Logo

Kørvelsuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 gram frisk kørvel
1 bundt persille
1 ½ liter suppe kogt på kalve- eller svineben
4 gulerødder
3 porer
4 spsk hvedemel
4 spsk smør
reven muskat
salt og peber
evt. 4 æg kogt smilende i ca. 7 minutter

Kørvel og persille skylles godt, hakkes.
Gulerødder og porer gøres i stand og skæres i passende skiver hvorefter de koges møre i suppen. Hvedemel og smør røres sammen til en smørbolle der kommes på suppen. Kog den godt igennem, kom kørvel og persille på, varm godt i gennem, men kog den aldrig mere, så bliver kørvelen grå og trist. Smag til med salt, peber og muskat.

Kødboller:
400 gram friskhakket svinekød
lidt salt
2 spsk hvedemel
1 æg
1 fintrevet løg
1 ½ dl mælk
Rør kødet sejt med salt. Kom hvedemel og æg i, rør godt, kom mælken i lidt efter lidt til en fin fars. Sæt den på letsaltet kogende vand med enten en bollesprøjte eller en teske

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.901 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her