Logo

Kørvelsuppe 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

225 g gulerødder
100 g løg
1 spsk olie
25 g hvedemel
1 l. vand eller bouillon
2 dl mælk eller fløde 13%
150 g kørvel (evt. frossent)
salt
peber

Skær gulerødder i tynde skiver og hak løget.
Varm olien i en gryde og svits løg og gulerødder i 3 min. over
middelvarme, mens der røres.
Drys melet over og spæd med vand eller bouillon.
Kog under låg ved svag varme til gulerødderne er knap møre ca. 3 min.
Rør mælken eller fløden i og varm suppen op til kogepunktet.
Hak kørvelblade ne. Rør dem i suppen og fjern straks gryden fra
varmen.
Smag suppen til med salt og peber.
Server grovbrød og halve smilende æg til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.488 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her