Logo

Karrysuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g margarine
2 tsk karry
1 spsk fintrevet løg
1 spsk fintrevet æble
2 spsk hvedemel
1 liter fiske-, kød- eller urtesuppe
salt
1-2 dl piskefløde.

Fyld:
ristoppe

Ristoppe:
1 dl vand
1/8 tsk salt
1 spsk smør
50 g løse ris
1 spsk rosiner

Margarinen smeltes og svitses med karryen 2-4 min. Løg og æble ristes med endnu 3-5 min. Melet drysses i og afbages med fed tstoffet. Suppen spædes i. Den kan sies, hvis løg og æble ikke koger tilstrækkeligt ud. Suppen smages til og rundes af med fløde lige før serveringen. Ristoppe, pasta, porreringe, fiske- eller kødboller kan serveres til.
Ristoppe:
Vand, salt og smør bringes i kog. Risene drysses i, koges under tætsluttende låg 12 min. over svag varme og 12 min. uden varme. Risene kan blandes med rosiner og presses i smurte æggebæ gre. De vendes lige før anretningen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.875 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her